Pages

Jun 28, 2011

SAHABAT UNTUK SELAMANYA


SAHABAT UNTUK SELAMANYA ^_^


Hello2. salam :) hari ni aku na share ckit pasal life aku . yela asyk cte psl org. aku cte la ckit pasai life aku. haha. btw, aku nak kenai kan kat korang membe2 tersayang aku :) kalo x kenal. kenal2 la. haha. OK. aku kenal drg ni lama da. dekat na 5 tahun lama la kan? hahah. xcept srg tu aku kenal 2010. tapi cm da lma kenal :) so, bermula la...........

--------------------------------------------------



ha! nampak x setiausaha ka atas ni? hahaha. dia ni keje kat syarikat AM. haha. no la. dia seorang student yg akan ddk SPM x lama lagi. AND. nama dia Siti Nurasyikin. nickname dia? ade la. haha. comel sgt. x leh bg tau :)

seorang yg:

- suka gelak
- cool (sometimes)
- suka kacau orang
- over acting . HAHA
- ade gigi yg comel :D
- status: OTW . haha

--------------------------------------------------

ha yg ala2 tajima ni Ainur Faiezah Adila. dia ni kadang2 suka puji dri sendiri. hahaha. ktrg ok2 je la ape die ckp. jaga hati. hahaha. tapi dia ni ganas. bukan ganas ape. kal da dia pukul org. tgn tu. perghhhh! mcm nyah. sakit giler+pedasssss~ hahahaha . terer sejarah. haha.salu exam rujuk kat dia la. haha. then :

seorang yg :

- suka menyakat org
- suka mencarut. hahaha
- sangat gila :D
- pandai makeup. haha
- chubby. tetttt~
- status: single. haha
--------------------------------------------------

yeahhhh! ini satu2 nye membe laki yg sy ade. nama dia? Mohd Shukri @ Shane Khoo Tze Hong panjangkan? n dia melayu melanua +chinese haha btw. dia ni agk lain. baik kot. haha. x noty. ermm?? -.- haha. eh betol la. susa na crik laki cam dia. hamboi. haha overrr yerr :D oke dia ni suka sgt pukul org cubit org. x tau tabiat apa la dia amalkan, kal x skit xpe. ni dia wat cam ngn membe laki. SAKITTT woo . haha.

seorang yg :

- plng pandai dlm klngn ktrg. segan -.-
- pandai menari ( tp still keras ok) haha
- tinggi + slim hahaha
- tere ape ea. sume la. haha. xcept sukan :D
* sebab tu putih :p haha -.-
- pantang dicabar. jgn men2 woo. haha
- status : single. haha
--------------------------------------------------

and yg ni. nama dia Nur Izzah :) dia ni suka jugak kacau orng. kalo da dtg giler tu sah la sehari x betoiii. hahaha. suka wat lawak. kelakar habis la. lagi pon ktrg mmg salu kena marah lam kelas. xleh dok sama. alamtnya x stdy la satu hari. haha.

seorang yg:

- agk berani
- pandai main piano :)
- suka gelak. for sure la. haha
- pembekal nasi goreng :P (bosan makan mknn kat cnteen :D )
- status : single :D
--------------------------------------------------


mana kami pergi. kami sentiasa bersama. susah senang kami bersama. kalo ade yg mengata slh seorang daripada kami. semua terasa. itu la maknanya kawan. sentiasa BERSAMA . memberi sokongan jika dalam kesusahan. membantu dlm pelajaran dan banyak lagi. suka duka kami kongsi bersama :) bukan senang na cari kawan yg setia .

TAPI......

ini la KAWAN yg aku ada n SAYANG sampai bila. InsyaAllah :)
semoga berkekalan sampai bila2. Amin~

2 comments:

  1. semoa persahabatan berkekalan hendaknya...insyaallah...

    ReplyDelete